• Kategorie
  • Tojiro Shippu VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

Symbol: FD-599
719.00
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 7 dni
Cena przesyłki 15
Kurier DPD (Tojiro) 15
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 223759460

Zostaw telefon

Nóż kuchenny do porcjowania 21 cm Tojiro Shippu 

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki - po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Dane techniczne:

Ostrze - stal 63 warstwowa rdzeń VG-10 
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 36 cm
Długość ostrza - 21 cm
Szerokość klingi - 3,6 cm
Grubość klingi - ok. 2,4 mm
Waga - ok. 91 g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.