• Kategorie
  • Tojiro Pro VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

Symbol: F-896
479.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 7 dni
Cena przesyłki 15
Kurier DPD (Tojiro) 15
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 223759460

Zostaw telefon

Nóż kuchenny Tojiro Pro do porcjowania 21 cm

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki - po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Dane techniczne:

Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 
Rękojeść - stal nierdzewna ,,wzór tornado" zapobiega zsuwaniu się mokrej lub tłustej dłoni
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 35,0 cm
Długość ostrza - 21,0 cm
Szerokość klingi - 3,6 cm
Grubość klingi - 2,4 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 150 g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.