-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Kategorie
-
Tojiro Hand Made VG-10 Micarta white, Nóż Santoku 17cm


Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 7 dni | ||
Cena przesyłki |
0
|
||
Dostępność |
Brak towaru
|
Kod kreskowy | |
EAN |
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Nóż kuchenny Santoku 17 cm Tojiro Hand Made White
Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze,znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię. Ręcznie wykonany, dwustronnie ostrzony nóż kuchenny o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony m.in. do krojenia mięsa, warzyw i ryb. Posiada ekstremalnie wytrzymałą klingę, w której twardy rdzeń (VG-10) okuto 63 warstwami wysoko i niskowęglowej stali nierdzewnej.
Dane techniczne:
Ostrze - rdzeń VG-10, 63 warstwy
Rękojeść - micarta, mosiądz
Twardość - 60 +/- 1
Długość całkowita - 29,5 cm
Długość ostrza - 17 cm
Szerokość klingi - 4,8 cm
Grubość klingi - 2,9 mm
Sposób ostrzenia - dwustronny
Waga - 212 g
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również