• Kategorie
  • Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Sashimi 21cm

Symbol: SNH-1132
729.00
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 7 dni
Cena przesyłki 15
Kurier DPD (Tojiro) 15
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 223759460

Zostaw telefon

Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Sashimi 21 cm

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki - po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Dane techniczne:

Ostrze - rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
Rękojeść - brązowa pakka wood
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 35,9 cm
Długość ostrza - 21,0 cm
Szerokość klingi - 3,1 cm
Grubość klingi - 2,8 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 171 g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.