Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Kategorie
-
Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm VG-10


Symbol:
H-V10D-SA-180YBB
1989.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu | 7 dni | ||
Cena przesyłki |
0
|
||
Dostępność |
Mało
|
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 223759460
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Santoku 18 cm VG-10
Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Główną cechą noży Santoku jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy w kuchni, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,5 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 4,2 cm
Grubość klingi - ok. 2.1 mm
Waga - ok. 220 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Produkty podobne