Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Kategorie
-
Takeshi Saji Blue Steel Nóż Santoku ręcznie kuty 18 cm


Symbol:
HD-134
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 7 dni | ||
Cena przesyłki |
0
|
||
Dostępność |
Brak towaru
|
Kod kreskowy | |
EAN | HD-134 |
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Takeshi Saji Blue Steel Nóż kuchenny Santoku ręcznie kuty 18 cm
Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
Dane techniczne:
Ostrze - 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi
Rękojeść - czarno-szara micarta
Twardość - 61 +/- 1 HRC
Długość całkowita - 30,5 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 4,5 cm
Grubość klingi - 2,3 mm
Sposób ostrzenia - dwustronny
Waga - ok. 227 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również