-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Kategorie
-
Satake Daichi Zestaw 3 noży: Szefa kuchni + uniwersalny + obierak


Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 7 dni | ||
Cena przesyłki |
0
|
||
Dostępność |
Brak towaru
|
Kod kreskowy | |
EAN |
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Zestaw 3 noży kuchennych Satake Daichi w drewnianym pudełku
Zestaw 3 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane z 69-warstwowej stali z rdzeniem MVS10Cob hartowanym do twardości 60 HRC, są idealne do środowiska domowego. W skład zestawu wchodzi nóż Szefa kuchni o długości 20 cm, który z łatwością spełni każde zadanie w kuchni, oraz nóż uniwersalny 13,5 cm, którym bez problemu pokroimy mniejsze produkty i nóż do obierania 9 cm, który jest idealny do obierania oraz wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach.
Profesjonalny japoński nóż do obierania Satake Daichi 9 cm
Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 20,5 cm
Długość ostrza - 9 cm
Szerokość klingi - 2 cm
Grubość klingi - ok. 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 60 g
Profesjonalny japoński nóż uniwersalny Satake Daichi 15 cm
Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
Rękojeść - drewno pakka
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 26,5 cm
Długość ostrza - 15 cm
Szerokość klingi - 3 cm
Grubość klingi - ok. 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 80 g
Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Satake Daichi 20 cm
Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
Rękojeść - drewno pakka
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 33,5 cm
Długość ostrza - 20 cm
Szerokość klingi - 4,5 cm
Grubość klingi - ok. 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 170 g
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Produkty podobne