• Kategorie
  • Satake Daichi Nóż do porcjowania 20cm

499.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 7 dni
Cena przesyłki 15
Kurier DPD (Tojiro) 15
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 223759460

Zostaw telefon

Satake Daichi Nóż do porcjowania 20 cm

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki - po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Dane techniczne:

Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
Rękojeść - drewno pakka
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 33,2 cm
Długość ostrza - 20 cm
Szerokość klingi - 3 cm
Grubość klingi - ok. 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 150 g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.