- Kategorie
-
Kakao w miodzie wielokwiatowym
Wysyłka w ciągu | 7 dni | ||
Cena przesyłki |
21
|
||
Dostępność | Średnia dostępność 22 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 223759460
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Kolor/smak
Czarny wpadający w czerwień. Smak intensywnie kakaowy zbliżony do wysokiej jakości czekolady.
Powstawanie pianki na górnej warstwie miodu jest naturalnym procesem i nie wpływa na jego jakość.
Konsystencja
Po procesie jego roztarcia na zimno jest smarowna bez wyczuwalnych grudek skrystalizowanego miodu.
Zawartość kakao: 12%
Data przydatności do spożycia: 2 lata
Polecany przy*
Kakao w swoim składzie zawiera przeciwutleniacze, które wspierają ochronę organizmu przed czynnikami chorobotwórczymi oraz wspomagają zwalczanie wolnych rodników. Zawarte w składzie polifenole wykazują działanie przeciwzakrzepowe, obniżające ciśnienie krwi w organizmie, zwiększające przepływ krwi do mózgu oraz pozytywnie wpływają na pamięć i koncentrację. Ponadto miód ten polecany jest także na naczynia krwionośne, alergie oddechowe oraz serca.
Przechowuj miód w ciemnym i chłodnym miejscu ponieważ, trzymany w temperaturze pokojowej, po pewnym czasie, w miarę przechowywania rozdziela się zwykle na dwie warstwy: górną - płynną i dolną skrystalizowaną. Nie ma to jednak żadnego wpływu na jego właściwości.
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również