Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Kategorie
-
Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 21cm


Symbol:
1804210
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 7 dni | ||
Cena przesyłki |
15
|
||
Dostępność |
Brak towaru
|
Kod kreskowy | |
EAN | 4943691804211 |
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 21 cm
Noże kuchenne Yanagi to najpopularniejsza odmiana noża do sashimi, pochodząca z zachodniego regionu Japonii, zwanego Kansai. „Yanagi" znaczy w języku japońskim „wierzba", ponieważ klinga tego noża przypomina kształtem cienki liść wierzby. Jest długa i wąska, więc idealnie się nadaje do plastrowania surowej ryby lub mięsa jednym cięciem, praktycznie bez przyciskania noża. Yanagi może także służyć do oprawiania ryb i zdejmowania z nich skóry, jeśli usunięto wcześniej ości.
Dane techniczne:
Ostrze - stal nierdzewna molibdenowo-wanadowa
Rękojeść - Drewno magnoliowe
Twardość ostrza - 56-57 HRC
Długość całkowita - 36 cm
Długość ostrza - 21 cm
Szerokość ostrza - 3,2 cm
Grubość klingi - 2,8 mm
Sposób ostrzenia - szlif jednostronny praworęczny
Waga - ok. 122 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Produkty podobne